Velkommen til
Backbone Blog

- læs om trends og markedsføring

Vi vil gerne gøre dig klogere. Inspirere dig. Udfordre dig. Det er dét, som denne blog handler om. Her får du vores tanker om branding, markedsføring, og design råt for usødet. Du behøver ikke være enig med os i alt, men forhåbentlig kan vi bidrage til at åbne nogle døre i din tænkning om, hvad god kommunikation er og hvordan god kommunikation kan ændre verden.

Marketing

Sådan får du kunderne tilbage efter corona-krisen!

Danmark er langsomt ved at åbne op igen. Er du 100% klar til at møde kunderne? Og ved du, hvordan du sikrer dig, at kunderne hurtigt finder tilbage til din forretning, når det sker?
Hvis din virksomhed stadig venter på grønt lys til at åbne foreslår vi, at du foretager følgende 4 tiltag:
1) Lav en plan for, hvad der skal ske
2) Hav dit marketingmateriale produceret og klar
3) Tag højde for at verden efter krisen er en anden end før krisen
4) Og gør brug af Backbone Agencys helt særlige corona-tilbud om først at betale for udviklingen af dit marketingmateriale til efter 1. september.
Lad os udfolde de 4 anbefalinger lidt mere for dig. Klik her.

LÆS MERE »
Marketing

Markedsføring i corona-tider – sådan gør du!

Vi ser det gang på gang. Når en krise rammer, så går mange virksomheder og organisationer i panik og sætter markedsføringen på hold, aflyser indrykninger, udskyder kampagner og undlader at kommunikere til deres målgrupper. Når samfundet er delvist lukket ned, kan det umiddelbart forekomme naturligt også at lukke kommunikationen ned for en periode. Naturligt ja – men er det også klogt? Næppe!

LÆS MERE »

Hvor ligger vi?

BACKBONE AGENCY ApS
Hovedvagtsgade 8, 5 sal
1103 København

Åbningstider

Mandag – Fredag:
10.00 – 17.00

Hasteopgaver:

Backbone Agency logo
AA