CASES

Venando er et online redskab, der matcher købere og ejendomsmæglere under ét system. Platformen er skabt i samarbejde med mere end 30 ejendomsmæglerbutikker og har mere end tre års udvikling bag sig. I arbejdet med Venando har BACKBONE AGENCY hjulpet med:

"Da vi startede som iværksættere, var det vigtigste for os, at vi havde os selv med, og at vi kunne bygge noget op i tryghed sammen. Selv om iværksætterrejsen kan være hård, ville vi gerne gøre den til en fornøjelse. Med BACKBONE AGENCY fik vi et jordnært team, som med det samme sagde ”vi” frem for ”I”. I Venando bad vi om hjælp til at skabe noget, man ikke havde set før. Derfor havde vi ikke et facit at læne os op ad. BACKBONE AGENCY-teamet var kreative og havde kompetencerne til at fuldende Venandos portal for boligsøgende. I dag er vi stolte af at kunne forsætte arbejdet som it-partnere med BACKBONE AGENCY. Kæmpe anbefaling."
Rasmus Kruhøffer & Christoffer Chris Sander
Stiftere af Venando
FIT BY A PNG@4x

Martin Albrechtsen har mere end 20 års erfaring med fodbold på eliteniveau i både danske og udenlandske klubber som Brøndby IF, FCK, FCM og West Bromwich. Med Fit By Albrechtsen kan han tilføje titlen som personlig træner til sin flotte karriere. I samarbejdet med Fit By Albrechtsen hjalp vi med:

“Jeg har kun rosende ord om BACKBONE AGENCY. Professionelle fra start til slut. Lyttede og rettede til, når jeg havde ting, jeg ville have lavet om på. Endte ud med et resultat, jeg var meget tilfreds med.“
Martin Albrechtsen
Personlig træner

Triplica Ejendomme er et nyopført ejendomsprojekt i Solrød Strand, som BACKBONE AGENCY har hjulpet med følgende:

“Til vores nye ejendomsprojekt Triplica Ejendomme har vi brugt BACKBONE AGENCY som vores 360 graders marketingspartner. Gennem hele processen har de ydet fyldestgørende rådgivning og service samt overholdt vigtige deadlines."
Martin Friis
Direktør

GK Partners tilbyder rådgivning til virksomheder i vækst i form af hjælp med vækstplaner og vækstkapital. I samarbejdet med GK Partners har BACKBONE AGENCY hjulpet med udvikling af:

"BACKBONE AGENCY leverede vores nye logo og hjemmeside på 14 dage i den aftalte kvalitet. De er professionelle, effektive, fleksible og sultne. Og så holder de, hvad de lover. Hvis din virksomhed skal have opdateret sin visuelle identitet, kan vi anbefale at tage kontakt til BACKBONE AGENCY."
Tom G. Larsen
CEO – GK Partners ApS

/tri club denmark er en triatlonklub, der hjælper dig med at nå dine mål. Vi i BACKBONE AGENCY har hjulpet /tri club denmark med:

"BACKBONE AGENCY har hjulpet os med at udarbejde en ny version af vores hjemmeside, som både trængte til en teknisk backend-opgradering og en opgradering i forhold til indhold, layout og design. Stor ros til BACKBONE AGENCY, der var gode til at lytte til vores ønsker og give os det, vi bad om - i en rigtig god samarbejdsproces."
Thomas Robert Madsen
Bestyrelsesformand

DinTand er en tandklinik i Malmø, som tilbyder de fleste typer tandbehandlinger baseret på mange års erfaring. I samarbejdet med DinTand hjalp vi med:

"Med 0 patienter i kartoteket var det en kæmpe satsning i sig selv for BACKBONE AGENCY. Alligevel valgte de at tage imod udfordringen og stod for alt fra markedsføring og webudvikling til tekstindhold, grafisk arbejde og opsætning af sociale medier.
Jeg er utroligt glad for at være nået så langt i dag. Efter bare 1,5 måned har vi masser af glade og tilfredse patienter samt fuld kalender tre uger frem. Dét er imponerende, og jeg vil til enhver tid anbefale BACKBONE AGENCY for et fantastisk engagement og en utrolig indsats."
Dr Nushin Ghasemi
Indehaver / Tandläkare/ DDS/MSc

New Nordic Homes er et nyt dansk ejendomsmæglerfirma med fokus på salg af ejendomme på Costa del Sol i Spanien. Vi har hjulpet New Nordic Homes med følgende:

“Til vores nyopstartede ejendomsmæglerfirma New Nordic Homes brugte vi BACKBONE AGENCY til at udvikle og skabe vores visuelle udtryk. De har leveret fantastisk service, god rådgivning og skabt superflot og tilfredsstillende salgsmateriale og hjemmeside".
Tommas Konrad
Indehaver

ADDICTION GUIDE er et onlinekursus, der er udviklet med det formål at uddanne ledere i det danske erhvervsliv til at håndtere de udfordringer, der opstår, når medarbejdere rammes af misbrug. I vores samarbejde med virksomheden udviklede vi:

"BACKBONE AGENCY er professionelle, passionerede og leverer som aftalt. De har udviklet og leveret både vores front- og backend hurtigt og effektivt. Vi kan varmt anbefale dem, hvis du mangler en seriøs leverandør til din markedsføring."
Karin Elmquist
CEO – ADDICTION A/S

Blue View, med base i København og Miami, var et ejendomsmæglerfirma med fokus på salg af ferieboliger i Miami, USA. BACKBONE AGENCY hjalp virksomheden med:

Antony Ashton
indehaver

Firm Management ApS er en full-service-administrationsvirksomhed, som på outsourcing-basis forestår mindre og mellemstore virksomheders økonomi- og administrationsfunktion. I samarbejdet hjalp BACKBONE AGENCY med:

Tom G. Larsen
CEO – Firma management

Lad os tage en uforpligtende
snak om dit projekt eller din idé

Adresse

BACKBONE AGENCY ApS
Hovedvagtsgade 8, 5 sal
1103 København

Åbningstider

Mandag – Fredag:
10.00 – 17.00

Hasteopgaver:

© Copyright 2021 - All rights reserved