SKAL DU TIL AT STARTE
ET NYT PROJEKT?

Så er du kommet til det rette sted – vi har over 20 års in-house erfaring med at udvikle eksisterende eller nyopstartede projekter!

Fra idé

Hvis du er en eksisterende virksomhed eller en ny opstartsvirksomhed, som skal starte et nyt projekt, så kan det være utrolig tidskrævende og uigennemskueligt, at finde de rette samarbejdspartnere, som kan løfte alle aspekter af projektet.

Det er netop her vi kommer ind i billedet, og hjælper dig med dele eller hele processen. 

BACKBONE AGENCY er 360 graders netværksbaseret marketingbureau med meget stærke og erfarende inhouse-kompentencer. Grundet vores mange års erfaring er vi ikke kun en leverandør, men også din sparringspartner. 

Så hvis det drejer sig om konceptudvikling, grafisk design, digital markedsføring, udvikling af hjemmeside, markedsføringsstrategi m.m. så er vi din rette samarbejdspartner.

Sæt igang nu - betal

Vi skræddersyr altid vores tilbud ud fra dit behov og budget. På den måde skal du ikke grave dybt i pengepungen her og nu. Vi kræver kun et mindre startgebyr på 20 % af den samlet opgavepris og resten af beløbet betales ved en afdragsordning, som vi aftaler i fælleskab.

Skræddersyet til dit projekt

Hver projekt har forskelligt behov og udgangspunkt – derfor sammensætter vi altid et kompetent team, som kan klare opgaver indenfor følgende

Projekt

De på holdet

Nima G

CEO & Strategic Director

Casper Esbjørn

Art Director

Alan Cebohin

Head of IT Development

Stine Holmgaard

Business & Content Strategist

Sebastian Thygesen

Paid Media Specialist

Tag en uforpligtende snak med os. Det er en god investering!

Hvor ligger vi?

BACKBONE AGENCY ApS
Hovedvagtsgade 8, 5 sal
1103 København

Åbningstider

Mandag – Fredag:
10.00 – 17.00

Hasteopgaver:

Backbone Agency logo
AA

© Copyright 2020 - All rights reserved