BACKBONE AGENCY

- passion, vision & kompetence

Hvorfor vælge os?

Vi er et bureau af den nye tid

Du har muligvis oplevet det som professionel kommunikationskøber? Nogle bureauer anbefaler dig de kommunikationsløsninger, som de selv har kompetencer til at løse inhouse. Det går imidlertid ikke i en verden, hvor antallet af medie- og marketingplatforme er eksploderet. Du har behov for en samarbejdspartner, der kan overskue hele paletten af muligheder, anbefale dig de rigtige løsninger og eksekvere din kommunikation på hvilken som helst platform, der virker.

Det er derfor, du skal vælge Backbone Agency. Vi har opbygget vores bureau, så den matcher den virkelighed, du befinder dig i som kunde.

Backbone Agency er et netværksbureau med meget stærke inhouse-kompetencer på områderne analyse, branding, strategi og projektledelse. Når vi skal bruge specialviden eller ekspertise med hensyn til produktion, så teamer vi op med de dygtigste nichebureauer og freelancere i branchen.

Det betyder, at du kan bede os om at løse en hvilken som helst opgave og samtidig være sikker på, at den er i professionelle hænder.

Det har også den fordel, at du trygt kan lægge alle dine kommunikationsopgaver ét sted – hos Backbone Agency! Så sikrer vi, at der er en rød tråd igennem din kommunikation, hvad enten vi taler trykte medier, tv, video, sociale medier, outdoor, eventmaking, PR eller andet. Og en rød tråd mellem budskaber, tone-of-voice og design!

Med andre ord: Vi skaber rygraden i din markedsføring

Nima G

CEO & Strategic Director

Casper Esbjørn

Art Director

Alan Cebohin

Head of IT Development

Stine Holmgaard

Business & Content Strategist

Sebastian Thygesen

Paid Media Specialist

Lad os tage en uforpligtende
snak om dit projekt eller idé.

Hvor ligger vi?

BACKBONE AGENCY ApS
Hovedvagtsgade 8, 5 sal
1103 København

Åbningstider

Mandag – Fredag:
10.00 – 17.00

Hasteopgaver:

Backbone Agency logo
AA

© Copyright 2020 - All rights reserved