BACKBONE AGENCY

- Vores 4 grundprincipper

Opfindsomhed

Vi er nysgerrige af natur. Det kommer vores kunder til gavn. Hvor andre ser begrænsninger, ser vi muligheder. Hvor andre går ad nedtrådte stier, så udfordrer vi gerne os selv og vores kunder. Opfindsomheden er det redskab, hvormed vi skaber nye innovative produkter til en fornuftig pris for vores kunder.

Målbevidsthed​​

Det er nemt at lade sig rive med af teknikkens uanede muligheder. Hos Backbone Agency hjælper vi kunderne med at have fokus på de målsætninger, som digitaliseringen skal løse. Vi laver aldrig teknik for teknikkens egen skyld. Vi laver digitale løsninger som forenkler procedurer, forbedrer kundedialog og åbner op for nye forretningsmuligheder.

Gennemsigtighed

De bedste resultater opnås altid igennem en tæt dialog mellem kunde og konsulenter. Og en god dialog kræver, at man forstår alle processer i et IT-projekt og på forhånd er enige om både budget og procesplan. Hos Backbone Agency lægger vi derfor stor vægt på en grundig opstart af ethvert projekt, vi giver os i kast med. Alle kunder skal opleve fuld gennemsigtighed.

Loyalitet

De digitale medier vil i fremtiden blive de fleste virksomheders vigtigste kontaktflade med sine kunder. Det er således vigtigt, at man som IT-leverandør er i stand til at forstå en virksomheds overordnede marked, strategier og brand for at kunne levere de optimale løsninger. Backbone Agency har fokus på at levere løsninger, der er loyale i forhold til vores kunders forretningsmål.

// VORES TEAM

Backbone Agency er et team af dygtige og kompetente medarbejdere som er inspirerende at samarbejde med, sjove at omgås og altid fokuserede på at levere den optimale vare til kunderne. Vi er nørdede på den fede måde og sørger altid for rådgive og guide vores kunder undervejs fra idé, koncept, budget, tidsplan, design, udvikling og helt frem til den endelige løsning

Nima G Kani

CEO & Business Development Manager

Casper Bull Esbjørn

Art Director

Martin Abregu

Full-Stack Developer

Alan Cebohin

Full-Stack Developer

Romina GaraKani

Account Manager

Sunny Sharma

Frontend developer

Sebastian Thygesen

Paid Media Specialist

Lad os tage en uforpligtende
snak om dit projekt eller idé.

Hvor ligger vi?

BACKBONE AGENCY ApS
Hovedvagtsgade 8, 5 sal
1103 København

Åbningstider

Mandag – Fredag:
10.00 – 17.00

Hasteopgaver:

© Copyright 2021 - All rights reserved