BACKBONE AGENCY

Vores tre grundprincipper

Kreativitet

Vi er nysgerrige af natur, og det kommer vores kunder til gavn. Hvor andre ser begrænsninger, ser vi muligheder. Hvor andre går ad nedtrådte stier, udfordrer vi os selv - og vores kunder. I kraft af vores kreativitet og opfindsomhed kan vi skabe nye innovative produkter til en fornuftig pris for vores kunder.

Målbevidsthed

Det er nemt at lade sig rive med af digitaliseringens uanede muligheder.
I BACKBONE AGENCY hjælper vi vores kunder med at blive bevidste om de målsætninger, som digitaliseringen rent faktisk skal løse. Vi laver digitale løsninger, som forenkler procedurer, forbedrer kundedialog og åbner op for nye forretningsmuligheder.

Gennemsigtighed

Vi tror på, at de bedste resultater opnås gennem en tæt, åben og ærlig dialog mellem os og kunden. Det kræver blandt andet, at begge parter forstår alle de processer, der knytter sig til et it-projekt, samt at vi på forhånd er enige om budget og procesplan. I BACKBONE AGENCY lægger vi med andre ord stor vægt på gennemsigtighed og en grundig opstart af ethvert projekt.

// TEAM BACKBONE

Vi er et ungt og kompetent team, som er sjove at omgås, inspirerende at arbejde sammen med og målbevidste og dedikerede i arbejdet med dit projekt. 
Vi er nørder på den fede måde, og vi sørger altid for at tage vores kunder i hånden under hele processen – lige fra idé, koncept, budget, tidsplan, design og udvikling frem til den endelige løsning.

Nima G.

CEO & Business Development Manager

Martin A.

Full-Stack Developer

Marcus V

Full-Stack Developer

Leonardo M

Fron-End Developer

Romina G

Project Manager

Sunny S.

Front-End Developer

Laura A

UX designer

Gisela B

Ui & UX designer

Casper B.

Graphic Designer

Oskar H.

Paid Media Specialist

Lad os tage en uforpligtende
snak om dit projekt eller din idé

Adresse

BACKBONE AGENCY ApS
Hovedvagtsgade 8, 5 sal
1103 København

Åbningstider

Mandag – Fredag:
10.00 – 17.00

Hasteopgaver:

© Copyright 2021 - All rights reserved