Vi leverer komplette løsninger

Analyse, udvikling og eksekvering

Uanset om du har brug for ny visuel identitet eller en gennemgribende opbygning af en solid digital markedsføringsstrategi, står BACKBONE AGENCY klar med et kompetent team, der kan hjælpe din virksomhed med at tage det næste skridt.

I udviklingen af din virksomheds visuelle identitet får vi den til at skille sig ud fra mængden, mens vi med en strategi for kommunikation, salg og markedsføring hjælper dig med at ramme plet i forhold til din målgruppe.

Vi lægger også vægt på, at dine it-løsninger er up-to-date, målrettede, fremtidssikrede og skalerbare.
Alle digitale løsninger skal bidrage til besparelser, værdi og effektivisering.

Web- & iT-løsninger

Har du brug for en simpel hjemmeside, som du selv kan administrere?

Få en professionel hjemmeside, som er fængende og brugervenlig. Vi skræddersyer den, så den passer til lige netop din virksomhed og kundemålgruppe.

100 procent din egen hjemmeside – INGEN BINDING

Vi udvikler din hjemmeside i WordPress, som gør det nemt og overskueligt for dig at redigere i tekstindhold, billeder og design efterfølgende. Du vil også have rig mulighed for på egen hånd at videreudvikle hjemmesiden.

Skal du bruge web- og IT-løsninger med de seneste teknologier?

BACKBONE AGENCY leverer skræddersyede Laravel-baserede og brugerdefinerede softwareløsninger. Dette PHP-framework er populært, da det muliggør en hurtigere, billigere og mere sikker udvikling. 

Vores full-stack-udviklere er specialister i Laravel-udvikling. De har alsidige kompetencer inden for komplekse udviklingsopgaver uanset teknologi og krav. BACKBONE AGENCY har desuden flere dygtige samarbejdspartnere, hvorfor vi kan løse en meget bred portefølje af IT-opgaver.

Teknologier, vi bruger:

Digital markedsføring

I en verden, der ændrer sig med lynets hast, er fortløbende synlighed på diverse digitale platforme en forudsætning for at skabe øget efterspørgsel.

Din virksomhed eller organisation skal have en plan for, hvordan den via markedsføring hele tiden kan være ‘top of mind’ i målgruppen.

BACKBONE AGENCY hjælper dig med at lave en målrettet markedsføringsplan – men synlighed er ikke nok! Undersøgelser har gang på gang vist, at det er de mest kreative kampagner, der skaber det største afkast. Derfor udfordrer vi altid vores kunder til at vælge de kreative løsninger.

Proces for udvikling af markedsføring:

Design

Den visuelle identitet er din virksomheds påklædning

Med en stærk visuel identitet og et fængende grafisk udtryk vil din virksomhed stå stærkere i sin formidling af diverse budskaber til omverden. Visuel identitet skal udgøre en rød tråd og afspejle sig i alt fra typografi, farver og illustrationer til grafiske elementer i form af objekter og logo.

Hvad end din virksomhed har brug for en helt ny visuel identitet eller blot en makeover af sin nuværende, så hjælper BACKBONE AGENCY dig med at udvikle et troværdigt visuelt udtryk, der går hånd i hånd med virksomhedens værdier, profil og vision.

Proces for udvikling af visuel identitet:

App-udvikling

Lad os udvikle din nye app

Apps er med god grund blevet mange virksomheders foretrukne kontaktforbindelse til kunderne. Apps er nemlig fremtiden. For rigtig mange er virksomheds-appen faktisk mindst lige så vigtig som hjemmesiden.

Tag en snak med os, hvis din virksomhed går med tanker om at udvikle en app. BACKBONE AGENCY hjælper til, hvis I har en konkret idé, men også hvis I blot har brug for sparring om, hvordan app-teknologien kan gavne jeres forretning.

BACKBONE AGENCY hjælper jer med at komme tættere på kundemålgruppen gennem kommercielle og brugerdefinerede apps. Vi tilbyder komplet full-stack Android- og iOS-app-udvikling. Vores team udvikler tilpassede og skalerbare applikationer til smartphones, tablets m.m.

Lad os tage en uforpligtende
snak om dit projekt eller din idé

Adresse

BACKBONE AGENCY ApS
Hovedvagtsgade 8, 5 sal
1103 København

Åbningstider

Mandag – Fredag:
10.00 – 17.00

Hasteopgaver:

© Copyright 2021 - All rights reserved